Avisos i informació sobre el coronavirus

Divendres, 13 de març de 2020 a les 00:00

Informació sobre les mesures pel coronavirus

L’Ajuntament de Granera, com a mesura de prevenció i seguint les recomanacions del pla PROCICAT, per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc, s’ha decidit emprendre amb les següents mesures per prevenir i contenir el virus:

Tancaments i cancel·lacions

- Es tanca l’espai municipal El Casal

- Se suspenen totes les activitats en espais tancats o a la via pública, que requereixin de permís municipal.

Restriccions

- Es manté el servei d’atenció a l’oficina de l’Ajuntament, però es demana que les consultes o demandes es facin de manera telefònica o telemàtica preferentment; per telèfon, es derivarà a la persona a atenció presencial, si s’estima oportú.

Telèfon ajuntament: 938668152
Correu electrònic: granera@diba.cat / monterodc@diba.cat
Web ajuntament: www.granera.cat

- En el cas de tècnics o regidors, preferentment també es faran les consultes de manera telefònica i, en cas necessari, es derivarà a atenció presencial.

Aquestes mesures es portaran a terme durant aquest període de prevenció de 15 dies a comptar a partir d’avui 13 de març de 2020, si no hi ha noves directrius.

Instem la ciutadania, als col·lectius i les associacions del municipi a informar-se a través dels canals oficials i seguir, de forma responsable, totes aquelles recomanacions necessàries per prevenir i afrontar el coronavirus.

Agraïm la vostra col·laboració.

Darrera actualització: 13.03.2020 | 13:04