Festival de Granera 2022

Dimecres, 1 de juny de 2022 a les 00:00

Festival de música de Granera - Viu la música al Parc 2022

l’Ajuntament de Granera, presenta una nova edició, la setena ja, del Festival a Granera-Viu a Musica al Parc. Granera. El poble més petit del Moianès, situat en un extrem del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, vol dinamitzar així la seva vida cultural i, alhora, posar en valor la natura que l’envolta, relacionant cultura i natura, concert i entorn, per tal que el públic visitant gaudeixi d'una experiència diferent i inoblidable.
El Festival centra els seus esforços no només a atraure el públic aficionat a la música, sinó també els veïns de Granera, els visitants del Parc i el públic de la comarca que vulgui experimentar quelcom diferent. Òpera, jazz, música d'arrel o clàssica sonarà en diferents indrets, envoltats de natura i magnífiques vistes.

Programació:
Dissabte 11 de juny, 18h, El Casal: Òpera escenificada: Dido i Enees. Aula de cant i grups instrumentals del Conseratori de Sabadell
Dissabte 16 de juliol, 18h, Font de la Torre. Bòreas Ensemble. Quintet de vent
Dissabte 6 d'agost, 18h, Masia del Girbau. Lucia Fumero. Jazz
Dissabte 3 de setembre, 18h, Masia del Carner. Cat Klezmer Trio. La volta al món en 80 minuts

Un format innovador i original:
Cadascuna de les quatre actuacions programades de juny a setembre i d'estils musicals molt diferents, seguirà la següent estructura:

·    passejada fins a l’indret de cada concert (esglésies, ermites, masies).

·    taller de natura relacionat amb la fauna, la flora, els antics oficis, etc. i que tindrà a veure amb el lloc i el contingut del concert.

·    concert de 35 minuts amb una acurada tria de propostes musicals amb artistes contrastats i solvents.

·    tastet gastronòmic relacionat amb el contingut del taller.

Darrera actualització: 01.09.2022 | 08:30

Enllaços