3r concert del FESTIVAL: ZING-músiques del món

Dissabte, 6 de juliol de 2019 de 18.00 h a 20.00 h

Un viatge per Europa, de la Mediterrània fins a Rússia

TALLER: construcció de mandales amb llavors a càrrec de NaturalMent

TASTET de productes exòtics

Núria Alfaras, piano i acordió

Anna Calvo, violí
Sandra March, guitarra, flauta travessera i cant

Zing emprèn un viatge per Europa, des de la mediterrània, fins a Rússia, assaborint i fent una tria de música de diferents indrets, cultures i tradicions, sempre captivadora per l’essència, l’arranjament i la sonoritat de les peces escollides, en tot moment adaptades al gust de les tres components.

El lloc escollit per al concert és la masia més antiga del terme de Granera, El Carner, documentada ja al 898 i situada dalt la carena, en un lloc privilegiat, des d’on podem dir que es pot veure el món que ens rodeja amb una vista als 360º

Núria Alfaras. Piano i acordió. En l’actualitat forma part del grup Xarop de Canya, amb qui ha actuat arreu del país, és fundadora de l’Orquestra Sant Celoni i des de l’any 2010, del grup Zing.

Anna Calvo. Violí. Des de la seva fundació i durant una llarga temporada ha estat violí concertino de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat. Actualment és membre del grup Zing (músiques del món) i del trio Liost (trio amb piano i violoncel)

Sandra March. Guitarra, flauta travessera i cant.

Actua com a telonera de Lluís Llach, Luís Pastor i Tomeu Peña, entre d’altres, i des de l’any 1990, exerceix de professora en diverses escoles de música. Actualment treballa

a Zona música, de Sant Esteve de Palautordera, impartint classes de guitarra.

 
 
 

Quin cost té:

Entrada anticipada 10€, al mateix dia 15€. Nens fins a 12 anys gratuït. Reserves: 639640434 i 93 8668152

Darrera actualització: 12.06.2019 | 15:33